| Στόχοι    |   Αντικείμενο    |   Συντελεστές    |   Δικαιώματα 

 Αρχική 

 Επικοινωνία 

 Χάρτης της Σελίδας 

     
 

 Δικαιώματα

 
 
 

Όροι Χρήσης Περιεχομένου της Ιστοσελίδας www.polelia.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών που υπάρχει στον δικτυακό χώρο του www.polelia.gr διατίθεται στους επισκέπτες της μόνο για ενημέρωση και αυστηρά προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε έντυπο, ηλεκτρονικό, οπτικοακουστικό η άλλο μέσο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, εκπομπή, εισήγηση η επαγγελματική χρήση των κειμένων, πινάκων, σχεδιαγραμμάτων, φωτογραφιών και όλων γενικά των στοιχείων που περιέχονται στον δικτυακό αυτό τόπο, με ή χωρίς επεξεργασία, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ΣΕΔΗΚ η των συγκεκριμένων συγγραφέων των κειμένων.
Κατ εξαίρεση επιτρέπεται η αντιγραφή ή η εκτύπωση στοιχείων μόνο για προσωπική μελέτη η ανάλυση από τους επισκέπτες του δικτυακού χώρου.
Απαγορεύεται η με οποιαδήποτε τρόπο χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών που προσφέρονται στον επισκέπτη του ιστοχώρου η οποία παραβαίνει τους ισχύοντες Ελληνικούς νόμους και Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο που σας προσφέρει ο ιστοχώρος www.polelia.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΣΕΔΗΚ και των συγγραφέων των συγκεκριμένων τμημάτων, κειμένων, σχολίων η αναλύσεων οι οποίοι επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα από την χωρίς έγγραφη άδεια χρήση του.

Αποποίηση Ευθύνης

Ο ΣΕΔΗΚ και οι συγγραφείς του περιεχομένου του ιστοχώρου www.polelia.gr κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε η πληροφόρηση που παρέχεται από αυτόν να είναι κατά το δυνατόν ακριβής.
Επειδή όμως η πλήρης διερεύνηση και μελέτη κάθε θέματος δεν είναι πάντοτε εφικτή, ο ΣΕΔΗΚ και οι συγγραφείς του ιστοχώρου δηλώνουν ότι αποποιούνται κάθε ευθύνης από την χρήση των στοιχείων που παρέχονται σε αυτόν για λήψη αποφάσεων η εκτέλεση προσωπικών η επαγγελματικών ενεργειών από οποιονδήποτε
Ο ΣΕΔΗΚ και οι συγγραφείς του περιεχομένου του ιστοχώρου δεν ευθύνονται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία των επισκεπτών η οποιωνδήποτε τρίτων από τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και των στοιχείων που περιέχονται σ΄αυτόν.
Η επίσκεψη στον ιστοχώρο www.polelia.gr και η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει αποτελεί για τους επισκέπτες ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.
Για κάθε πληροφορία που αφορά πνευματικά δικαιώματα απευθύνεστε στον Επιστ.Σύμβουλο του ΣΕΔΗΚ Δρ Νίκο Μιχελάκη τηλ 28210 50800/1

Αποσπάσματα από ντοκιμαντέρ